0
Košík je prázdný
0

    Meteostanice BLAUPUNKT WS50WH APP

    Meteostanice BLAUPUNKT WS50WH APP

    Novinka

    Výrobce
    BLAUPUNKT
    Kód

    METFG2117

    Part No.

    WS50WH APP

    EAN

    5901750506093

    Dostupnost
    Vaše cena bez DPH
    1 726 Kč
    Recyklační poplatek
    1.10 Kč , DPH:  21%  (Regulační ventily topení, termostaty všechny druh)
    Vaše cena  s RP*
    1 727 Kč
    DPH
    21%
    Vaše cena s DPH
    2 090 Kč
    Záruka
    24 Měsíce
    Hodnocení produktu
    Hodnoceno 0x

      Podrobnosti o produktu

      Meteorologická stanice Blaupunkt WS50WH APP pracující s aplikací TUYA SMART, s bezdrátovým senzorem pro měření venkovní teploty a vlhkosti, s předpovědí počasí na dalších 5 dní pravidelně aktualizovanou přes Wi-Fi připojení, indikátor UV indexu, hodiny s kalendářem a funkcí budíku a také indikátor tepelné pohody.

      Díky práci s mobilní aplikací TUYA Smart lze všechna data o teplotě a vlhkosti ve vašem domě zobrazit na vašem smartphonu, bez ohledu na to, kde se právě nacházíte.Po připojení k místní síti Wi-Fi bude meteostanice WS50WH APP průběžně aktualizovat předpověď počasí na dalších 5 dní stahováním dat z internetu.
      Zařízení má také vestavěný senzor teploty a vlhkosti, takže budete průběžně informováni o tepelné situaci ve vaší domácnosti. Přiložený bezdrátový venkovní senzor vám poskytne relevantní údaje o venkovní teplotě a vlhkosti.
      V mobilní aplikaci si také můžete nastavit upozornění na překročení nastavené teploty a nastavit budík na všechny dny v týdnu. Dostanete také reporty ve formě grafů o tom, jak se v daný den nebo měsíc měnily hodnoty teploty a vlhkosti.

      WS50WH APP je meteostanice, která vás po připojení k vaší domácí Wi-Fi síti a spolupráci s aplikací TUYA SMART může informovat o předpovědi počasí na dalších 5 dní. Vše, co musíte udělat, je naskenovat odpovídající QR kód pomocí smartphonu, který je k dispozici v návodu i na krabici, a stáhnout si aplikaci TUYA SMART. Poté zapněte stanici a spusťte funkci vyhledávání Wi-Fi sítě meteostanice stisknutím tlačítka na horním panelu krytu. Nyní otevřete aplikaci a proveďte konfiguraci, která je popsána v uživatelské příručce. Po správném spárování si meteostanice stáhne data z internetu a zobrazí je. Údaje o počasí jsou průběžně aktualizovány o nejvyšší a nejnižší teploty, UV index a grafickou předpověď počasí. Všimněte si, že stanice pracuje se sítí Wi-Fi 2,4 GHz nebo hybridní sítí 2,4/5 GHz, ale nepodporuje sítě 5 GHz.

      Aplikace TUYA poskytuje data ze senzorů teploty a vlhkosti připojených k meteorologické stanici. Tyto údaje můžete zkontrolovat, i když nejste v dosahu domácí Wi-Fi sítě. Meteostanice předá tyto informace prostřednictvím připojení routeru a vy si je přečtete v aplikaci TUYA SMART připojené k internetu kdekoli. Jste na dovolené, ale chcete zjistit, jaké jsou klimatické podmínky u vás doma? Není nic jednoduššího! Podívejte se na aplikaci a víte vše.

      WS50WH APP má vestavěný senzor pro měření teploty a vlhkosti v místnosti, kde je nainstalován. Přiložený přídavný bezdrátový senzor může měřit venku nebo na libovolném vybraném místě. Údaje o teplotě a vlhkosti jsou neustále aktualizovány a zobrazovány na integrovaném LCD displeji*. Zařízení má navíc paměť nejnižších a nejvyšších hodnot, jak teploty, tak vlhkosti, která se automaticky resetuje, když začne další den. Hodnoty teploty lze zobrazit ve stupních Celsia nebo Fahrenheita.

      Stanice podporuje až tři externí senzory, takže si můžete dokoupit další dva volitelné senzory Blaupunkt ACC20WS, nastavit je na příslušné kanály (snímače mají 3 kanály, přepínatelné ručně), aby se signály nerušily, a umístit je kamkoli ty chceš. Pokud potřebujete hlídat teplotu a vlhkost v ložnici, garáži nebo dvorní spíži, není nic jednoduššího – ponechte tam čidlo a naměřené hodnoty můžete odečítat na obrazovce meteostanice WS50WH APP a pomocí zabudovaných LCD volitelných senzorů ACC20WS, můžete také zkontrolovat hodnotu teploty a vlhkosti, kam je chcete umístit.

      Meteostanice má také funkci budíku, kterou lze nastavit v aplikaci TUYA SMART, takže pokud potřebujete vstávat brzy, stačí nastavit čas, kdy se má budík zapnout, a klidně spát. Budík se automaticky zapne a pokud chcete spát ještě déle, zapněte funkci odložení a budík se o 5 minut odloží. Budík má zvuk, který trvá 2 minuty – dostatečně dlouho na to, aby vzbudil i toho největšího ospalého. Budík také využijete nejen k probuzení – může fungovat jako připomínka některých důležitých věcí během dne, které si nechcete nechat ujít.

      Znáte ten pocit, když je vám horko a radiátor stále topí jako blázen? Nebo je vám stále zima, protože jste nezapnuli topení. Chcete-li ovládat správnou pokojovou teplotu v aplikaci TUYA SMART připojené k meteostanici, můžete nastavit alarmy, které vás upozorní, že jste překročili dříve nastavené teplotní rozsahy – jak pro integrované senzory, tak pro externí senzory připojené k stanice. Funguje to takto: nastavíte teplotní rozsah pro vnitřní čidlo v rozsahu od 19°C do 23°C a pokud se vzduch ohřeje nad tento rozsah nebo se pod ním ochladí, na displeji bude blikat zvukový signál a údaj o teplotě. zobrazení stanice. Taková připomínka vám pomůže zabránit přehřívání nebo ochlazení místnosti – není to užitečné? U venkovních čidel můžete také nastavit limity, které vás upozorní na extrémně nízké nebo vysoké teploty venku nebo v místnosti, kam tato čidla umístíte.

      Tepelná pohoda v místnosti je velmi důležitá a ovlivňuje naši pohodu, ale i různé předměty v našem domově. Když je příliš vlhko, mohou kvést plísně a houby a v domácnosti se může objevit nepříjemný zápach. Nadměrná vlhkost může také vést k poškození různých elektronických zařízení ve vaší domácnosti. Když je však vzduch příliš suchý, může to mít negativní dopad na naše zdraví. Proto stojí za to dbát na zajištění nejvhodnějších podmínek, včetně indikátoru úrovně tepelné pohody, který na obrazovce meteostanice WS50WH APP ukazuje, kdy je místnost příliš suchá, kdy je příliš vlhko a kdy je to nejoptimálnější. .

      Meteostanice je vybavena kvalitním barevným LCD displejem, který má funkci stmívání a ne, nepodvádí, pouze mění jas podsvícení a co je důležité, nedělá to samovolně. Vy rozhodujete o tom, kdy ztmavit displej, aby se neoslňoval nebo aby byl lépe viditelný.

      Připojte meteostanici k elektrické síti pomocí dodaného napájecího adaptéru 5V 1200 mA a bezdrátový externí senzor je napájen dvěma přiloženými bateriemi AA. Aby si stanice pamatovala nastavení při výpadku proudu, musíte si zakoupit 3 AA baterie a nainstalovat je do přihrádky na baterie na zadní straně zařízení! Stanice může fungovat i bez nich, ale pouze po výpadku proudu budete muset znovu zadat příslušné nastavení. Tyto volitelné baterie mohou také sloužit jako alternativní zdroj energie, když stanici přenesete na místo, kde nemáte přístup k napájení. Při napájení z baterií se displej po přibližně 10 sekundách automaticky vypne, aby se šetřila energie baterie.

      Na LCD obrazovce jsou navíc indikátory stavu baterie, abyste věděli, kdy jsou baterie vybité a mohli je včas vyměnit.

      Pouzdro stanice je navrženo tak, aby bylo možné celé zařízení postavit na stůl, stůl nebo parapet i zavěsit na zeď, protože v zadní části je k dispozici otvor na háček a napájecí kabel je umístěn ve speciální přihrádky, aby nedošlo k narušení instalace. Přiložený bezdrátový senzor má také možnost postavení a zavěšení. Nezapomeňte umístit snímač tam, kde bude chráněn před větrem a deštěm a ve stínu, bez přímého slunečního záření, které může nepříznivě ovlivnit odečítání hodnot teploty a vlhkosti.

      Funkce:

      Podpora Wi-Fi – pro připojení k internetu a udržování aktuální předpovědi počasí
      Podpora aplikace TUYA SMART – pro provoz a vzdálenou kontrolu dat
      Teploměr a vlhkoměr – pro měření aktuální teploty a vlhkosti v interiéru i exteriéru.
      Paměť denních měření nejvyšších a nejnižších hodnot teploty a vlhkosti
      Grafická předpověď počasí na dalších 5 dní – dostupné piktogramy předpovídající počasí v mnoha různých variantách.
      Indikátor UV indexu – pro zobrazení úrovně UV záření vyzařovaného sluncem v daný den, na daném místě
      Hodiny a kalendář – 12/24hodinový formát zobrazení a dny v týdnu v 7 jazycích
      Barevný LCD displej o rozměrech 168×91 mm s nastavitelnou úrovní jasu
      Budík s funkcí Snooze – pro probuzení nebo připomenutí důležitých událostí
      Indikátor tepelné pohody – pro sledování vhodné vlhkosti v místnosti
      Teplotní výstrahy – užitečné pro udržení správné teploty v místnosti a signalizaci extrémně nízkých nebo vysokých venkovních teplot.
      Síťový a volitelný bateriový zdroj – 5V, 1200 mA napájecí adaptér součástí dodávky (napájení 3xAA baterie – není součástí dodávky)
      Závěsná nebo stojací instalace


      Rozsahy měření:
      Rozsah vnitřní teploty: -10 ~+50° / 14 ~122°.
      Rozsah venkovní teploty: -30~+60° / -22~140°.
      Rozsah měření vnitřní a vnější vlhkosti: 1%–99%

      * Přesnost měření: teplota: +/- 1° v rozsahu od 0 do 50° a +/- 1,5° mimo tento rozsah | vlhkost: +/- 5 % v rozsahu od 40 do 70 % a 8 % mimo tento rozsah.

      Rozměry a hmotnosti:

      Rozměry jednotky: 200 x 29 x 130 mm
      Rozměry displeje: 168 x 91 mm
      Čistá hmotnost zařízení: 0,334 kg
      Rozměry snímače: 38 x 19 x 100 mm
      Čistá hmotnost snímače: 0,032 kg

      Obsah balení:

      Meteostanice – 1ks
      Bezdrátový externí senzor – 1ks
      Baterie: AA – 2ks.
      Napájecí adaptér
      Uživatelský manuál


      Poslat info

      Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentář
      Mám o tento produkt zájem

      Zaslat informaci o produktu známému

      Váš e-mail
      Zaslat na e-mail
      Komentář

      Nalezli jste chybu?

      Popis závady
      Váš e-mail

      K provozování našeho webu c-line.cz využíváme takzvané cookies. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Používáním tohoto webu souhlasíte se způsobem, jakým s cookies nakládáme. Více informací...